Världens bästa tryckkvalitet

Vi använder – som enda tidningsfabrik i Finland – vattenfri rotationstryckteknik som producerar världens bästa tryckkvalitet till förmån för våra kunder. Och för jordklotet – eftersom vår tryckteknik också är exceptionellt ekologisk. Och då dessutom vår kundservice är okomplicerad och människonära lönar det sig för dig absolut att kontakta oss!

 Ring oss

Tryckkvalitet

Världens bästa tryckkvalitet innebär i praktiken rena och klara färger, papper som inte tänjs ut och minimal punktförstoring – vilka alla tillsammans gör det möjligt att återge bilder som mycket skarpa. Den torra tryckfärgen håller sig också bra i tidningen, så de produkter vi trycker är i praktiken nästan kladdfria.

Ekologiska aspekter

Vår tryckprocess är helt fri från olja och kemikalier. Eftersom tryckkvaliteten är av toppklass redan från första tidningen blir också papperssvinnet mycket litet. Dessutom är återvinningsgraden i vårt företag hela 99 %.

Service

Trots att vårt tryckeri är en stor, modern tidningsfabrik är vår arbetsgemenskap ändå liten och stämningen nästan hemlik. Allt detta återspeglas i vår människonära service, som är familjär men effektiv.

Produkter

Vår rotationstryckteknik producerar världens bästa tryckkvalitet och kan användas utöver för traditionella tidningsprodukter också för att trycka bland annat tidskrifter, företags- och organisationstidningar samt broschyrer på ett förstklassigt och kostnadseffektivt sätt.

Tidningsprodukter 

Efterbehandlings­alternativ 

Övriga tjänster 

55 anställda
500 000 tidningar dagligen
9500 t pappers­förbrukning
per år
15.5 mil. i omsättning
kulmaelementti