• fi
 • en
 • sv
 • ProAgria luottaa Botnia Printin laatuun

  – Olemme olleet tyytyväisiä lehden laatuun. Suosittelen Botnia Printin lehtipainoa niille painotuotteen tekijöille, jotka haluavat hyvää hinta-laatusuhdetta, ProAgria Etelä-Pohjanmaan viestintäpäällikkö Miia Lenkkeri-Tamminen kertoo.

  ProAgria Etelä-Pohjanmaa painoi Itua-jäsenasiakaslehteään kauan samassa painotalossa. Kun oli painotalon kilpailutuksen aika, yhtenä painon valintakriteerinä oli korkea painolaatu.  Vedettömän painotekniikan mahdollistamat kirkkaat värit ja tarkka painojälki, saivat ProAgria Etelä-Pohjanmaan valitsemaan asiakaslehden painopaikaksi Botnia Printin.

  – Vaikka painoksemme on pieni, olemme saaneet henkilökohtaista, nopeaa, ripeää ja ammattitaitoista palvelua, ProAgria Etelä-Pohjanmaan viestintäpäällikkö Miia Lenkkeri-Tamminen kertoo. Vuoden 2019 ensimmäinen Itua-lehti painetaan Botnia Printissä tänään 7.2 ja on pian ProAgria Etelä-Pohjanmaan jäsenillä ihailtavana.

  Botnia Printin tuotevalikoimaan kuuluvat sanoma-, aikakaus-, järjestö- ja mainoslehdet. Tarkka painojälki takaa asiakkaille taloudellisia säästöjä sekä myönteisen imagon.

  Painotalo käyttääkin ainoana Suomessa ja maailmassakin suhteellisen harvinaista kokonaan vedetöntä kuivaoffset-rotaatiokonetta. Vedetön painotekniikka suojelee ympäristöä vähentämällä hukkapaperin määrää eikä painolevyjen valmistuksessa käytetä luonnolle haitallisia kemikaaleja.

  Botnia Print käyttää myös ainoastaan materiaaleja, joilla on omat ympäristösertifikaattinsa. Painotalo ei halua tehdä halvinta mahdollista painotyötä, vaan laatua. Se on kannattanut, sillä Botnia Printin asiakaskunnan vaihtuvuus on pientä. Iso merkitys on myös henkilökunnalla, sillä painotalon 35 hengen tiimissä on panostettu hyvän painolaadun lisäksi myös korkeaan ammattitaitoon.

  kulmaelementti