Tarinamme

Botnia Printin toiminta alkoi vuonna 2010. Teimme silloin kauaskantoisen ja rohkean päätöksen investoida maailmanluokan tekniikkaan, joka on mahdollistanut ekologisten ja laadukaiden lehtituotteiden valmistamisen asiakkaillemme jo yli kymmenen vuoden ajan. Meillä on käytössämme Suomen ainoa kuivaoffsetrotaatio. Emme käytä painoprosessissa lainkaan vettä, öljyjä tai kemikaaleja.

Hilla Group -konsernin lehtipainoliiketoiminnasta vastaa Botnia Print Oy Ab. Yhtiöllä on lehtipainot Kokkolassa (Botnia Print) sekä Kajaanissa (Suomalainen Lehtipaino). Botnia Print Oy Ab:n omistavat Hilla Group Oyj (65 %) ja HSS Media (35 %).

Vuodesta 2012 lähtien laatumme on palkittu kansainvälisesti, kun yrityksemme valittiin jäseneksi World Association of Newspapers and New Publishers WAN-IFRA laatuklubiin. Kyseessä on kansainvälisesti arvostetuin osoitus sanomalehtipainon tuotannon laadusta.

Olemme tuottaneet pallon parasta painolaatua asiakkaidemme eduksi jo yli kymmenen vuoden ajan ja siitä uusimpana tunnustuksena loistaa ansaitsemamme WAN-IFRA Star Club- tähtiluokitus.

55 Tekijöitä
500 000 Lehtiä päivittäin
9500 t Paperinkulutus vuodessa
15.5 mil. Liikevaihto