• fi
 • en
 • sv
 • Botnia Printillä on valmius vastata Postin asettamiin kriteereihin asiakkaiden julkaisujen konelajittelu­kelpoisuudesta 1.3 alkaen

  Botnia Print Oy Ab on investoinut asiakkaiden julkaisujen läpimenoon Postin koneellisesta lajittelupalvelusta Postin antamien ohjeiden mukaisesti.

  Investoimalla vaadittavan 4 asentokoodin tuottamiseen mahdollistamme asiakkaillemme koneellisen lajittelun tuomat edut ja kustannussäästöt Postin jakelussa.

  Olemme lisäksi testanneet yhteistyössä Postin kanssa koneellisen lajittelun läpimenoa erilaisilla tuotteillamme.

  Botnia Printillä on tämän hetkisen tiedon mukaan valmius tuottaa asiakkaiden julkaisut Postin konelajittelukelpoisuuden vaatimien kriteereiden mukaan 1.3 alkaen, asiakkaan niin halutessa. Botnia Print ei kuitenkaan voi vastata Postin puolesta siitä onko lehti konelajittelukelpoinen.

  Lehden Päivä- ja Etäjakelu palvelun käytön vaatimuksena esitetty Lajittelupalvelun käyttöönotto 1.3.2020 on puolestaan saamassa lisäajan.

  Postin kriteerit ja hinnoittelu

  Ilman 4 asentokoodia 1.3 jälkeen jakeluun tulevan Economy-lehden jakelukustannus nousee 0,05 euroa / kpl. Mikäli Economy-lehti ei ole konelajittelukelpoinen kokonsa puolesta (leikattu tabloid 250 x 310mm tai postitaitettu tabloid), lisää Posti jakelukustannukseen 0,05 euroa / kpl ja käsin tehtävän postitaitteen hinnan.

  kulmaelementti