• fi
 • en
 • sv
 • Lehtituotteet

  Tabloid

  Päätuotteemme on tabloid-kokoinen (280 x 400 mm) lehti.

  Painamiseen tarjoamme useita vaihtoehtoja paperin neliöpainon ja vaaleusasteen sekä minimipainosmäärän ja sivumäärän suhteen.

  Jälkikäsittelyssä lehdestä voidaan muun muassa tehdä leikattu tabloid.

  Leikattu tabloid

  Painettu lehti voidaan jälkikäsittelyssä viimeistellä eri kokoisiin formaatteihin leikkaamalla painopinnan ulkopuoliset marginaalit pois, jolloin syntyy huomattavasti normaalia tabloid-lehteä tyylikkäämpi tuote.

  Käytössämme on kaksi huipputehokasta leikkuria lehden reunojen trimmaukseen tai formaatin muutokseen. Tabloid-kokoinen lehti voidaan leikata joko kokoihin 230 mm x 300 mm – 260 mm x 380 mm tai ”pienen tuotteemme” kokoon 184 mm x 260 mm.

  Tarjolla on runsaasti muitakin jälkikäsittelyvaihtoehtoja.

  Pienin tuote

  Käytössämme on kaksi huipputehokasta leikkuria lehden reunojen trimmaukseen tai formaatin muutokseen. Pienin formaatti, johon lehdet voidaan leikata on kooltaan 184 mm x 260 mm.

  Pienen tuotteemme etuihin lukeutuu myös edullisuus sekä nopea toimitusaika. 

  Tämä ”minilehti” on suosittu formaatti esimerkiksi esitteisiin, käsiohjelmiin tai kuvastoihin.

  Broadsheet

  Perinteinen sanomalehtiformaatti – broadsheet – on edelleen hyvä vaihtoehto. Sen iso koko (400 x 560 mm) kun erottuu edukseen ja antaa enemmän mahdollisuuksia lehtitaitolle muun muassa suurikokoisia kuvia hyödyntämällä.

  Painamiseen tarjoamme useita vaihtoehtoja paperin neliöpainon ja vaaleusasteen sekä minimipainosmäärän ja sivumäärän suhteen.

  Otahan siis yhteyttä myyntiimme, niin mietitään yhdessä juuri sinun tuotteellesi sopivin toteutusvaihtoehto!

  SUSANNE STARCK (kuvassa)
  Asiakkuusvastaava

  Lehtituotteet 

  Jälkikäsittely­vaihtoehdot 

  Muut palvelut 

  Vinkki #221!

  Painamamme lehdet eivät tahraa vaaleaa sohvaasi. Eivät myöskään käsiäsi tai vaatteitasi. Maailman parasta painolaatua tuottavan vedettömän rotaatiopainotekniikkamme ansiosta painoväri nimittäin pysyy tiukasti lehdessä kiinni. Ja kuvat toistuvat sivuilla terävinä ja värit kirkkaina. Jos haluat sotkea sohvasi suosittelemme vaikkapa keskihintaisen, luonteikaan, tanniinisen, viipyilevän ja kaatuilevan chileläisen punaviinin kumoamista sille.

  Tilaa näytelehtiä

  Näytelehti on paras tapa saada käsitys pallon parhaasta painolaadustamme – sekä erilaisista lehtesi toteutusvaihtoehdoista.

  kulmaelementti