• fi
 • en
 • sv
 • Jälkikäsittely­vaihtoehdot

  Leikatut tuotteet

  Käytössämme on kaksi huipputehokasta leikkuria lehden reunojen trimmaukseen tai formaatin muutokseen. Lehdet voidaan leikata kokoon:
  • Pienin tuote: 184 mm x 260 mm
  • Leikattu tabloid: 230 mm x 300 mm – 260 mm x 380 mm

  Liitteet

  Lehden väliin liitetty yksittäinen arkki tai kokonainen lehti on erinomainen tapa tehostaa lehden mediamyyntiä tai ilahduttaa lukijoita vaikkapa lehden omalla teemajulkaisulla. Kaikki Botnia Printissä painetut tuotteet voidaan liittää toisen lehden sisään edellyttäen, että päätuotteessa on ylitaite (12 mm). Liite voi olla irrallinen tai liimatipalla keskiaukeamalle kiinnitetty. Saman lehden sisälle on mahdollista saada jopa neljä erilaista liitettä. Liitteet voivat olla keskenään eri kokoisia ja ne voidaan painaa erilaisille papereille – myös muualla.

  Selkätaite

  Selkätaite on joko kannen tai keskiaukeaman yläreunassa oleva 4-sivuinen liite, joka on päälehden levyinen mutta vain puolen sivun korkuinen. Päälehdestä hyvin erottuvana se luo huomioarvoltaan tehokkaan mainosalustan.

  Memostick

  MemoStick on lehden etukannessa komeileva, helposti irrotettavissa oleva tarra, jonka huomioarvo on tutkitusti suuri. Parhaimmillaan MemoStick kannustaa toimimaan ja siksi se onkin käytetty työkalu ns. sisäänheittomarkkinoinnissa.

  TOMMI LUHTA (kuvassa)
  Käyttöpäällikkö
  Botnia Print Oy Ab

  Lehtituotteet 

  Jälkikäsittely­vaihtoehdot 

  Muut palvelut 

  Leikkauskapasiteettimme tuplaantui.

  Leikattujen lehtituotteiden kysyntä on kasvanut viime vuodet. Siksi olemmekin tehneet lähes miljoonainvestoinnin hankkimalla toisen Ferag SNT-50 -leikkurin. Leikkuri on laite, jolla painetut lehdet voidaan nopeasti viimeistellä eri kokoisiin formaatteihin leikkaamalla painopinnan ulkopuoliset marginaalit pois. Lopputuloksena on huomattavasti normaalia tabloid-lehteä tyylikkäämpi tuote. Investoinnin myötä leikattujen tuotteiden läpimenoajat lyhentyvät merkittävästi ja kapasiteettimme kasvaa. Voimme myös tarjota asiakkaillemme entistä enemmän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja.

  Tilaa näytelehtiä

  Näytelehti on paras tapa saada käsitys pallon parhaasta painolaadustamme – sekä erilaisista lehtesi toteutusvaihtoehdoista.

  kulmaelementti