• fi
 • en
 • sv
 • Yhteistyötä takana jo kuusi vuotta!

  ”Kyrkpressenin tekijät ovat olleet kautta linjan tyytyväisiä yhteisiin vuosiin Botnia Printin kanssa. –Lehtitehtaan toiminta on kaikin puolin asiakaslähtöistä, Fontana Median toimitusjohtaja ja Kyrkpressenin päätoimittaja May Wikström toteaa.”

  Ruotsinkielisen Kyrkpressenin vuoden 2012 ensimmäinen numero viimeisteli mittavan lehtiuudistuksen. Uusi vuosi toi nimittäin tullessaan myös painotalon vaihdoksen: Kyrkpressen päätti kokeilla kokkolalaista sanomalehtitehdas Botnia Printiä laadukkaan painojäljen toivossa.

  Odotukset täyttyivät heti ensimmäisellä kerralla ja edelleen kuuden vuoden jälkeen luotamme Botnia Printin asiantuntemukseen paino asioissa. Arvostamme henkilökohtaista palvelua, jota on saatavilla myös ruotsinkielellä. Meistä myös tuntuu, että olemme arvostettu asiakas ja enemmänkin. Yhteistyötämme voisi kuvailla kumppanuudeksi, jossa asiat ratkaistaan molempia palvelevalla tavalla.

  Ainahan kaikki ei mene kuten on suunniteltu. Muistan kerran, kun kyseessä oli tietenkin tärkeä erikoisnumero ja kuvien väreissä oli jotain vikaa, kun lehti painettiin. Asia otettiin heti selvitykseen ja vika paikannettiin. En edes muista kuinka asiat siitä etenivät, mutta pääasiahan oli, että meille isoon asiaan, reagoitiin viipymättä ja asia selvitettiin.

  Muistan myös tapauksen jokusen vuoden takaa, kun postin lakko oli alkamassa ja olimme pinteessä. Teimme Botnia Printin kanssa yhdessä päätöksen ja runsaasti järjestelyjä, että me täällä toimituksessa urakoimme saadaksemme paino aineiston kokoon etuajassa ja painolta järjestettiin painoaikataulun muutos ja postitus aikaisemmalle päivälle. Näin saimme joustavuudella, ahkeruudella ja ennen kaikkea yhteistyöllä lehdet seurakuntalaisille etuajassa, jo ennen lakon alkamista!

  Arvostamme suuresti tämän kaltaista yhteistyötä ja sitä, että voimme luottaa painon laatuun poikkeuksetta. Mikä tärkeää, niin jaamme myös samat ekologiset arvot. Botnia Print on Suomen ekologisin paino vedettömän painotekniikkansa ansioista. Kaikki painossa käytettävä materiaali kierrätetään lähes 100 prosenttisesti. Lukijoillemme voisi olla kiva tieto, että he saattavat lukea lehteään uudelleen samasta paperista, jutut vaan ovat vaihtuneet.

  Laadukkuudesta, ystävällisestä asiakaspalvelusta ja ympäristöarvoista emme myöskään koe maksavamme liikaa – eli hintataso on kohdallaan.

  Tällä hetkellä tuntuu, että painon vaihtaminen olisi iso asia ja askel väärään suuntaan. Vastaavaa painotekniikkaa kun ei Suomesta muualta löydy, päättelee Fontana Median toimitusjohtaja ja Kyrkpressenin päätöimittaja May Wikström.

  KYRKPRESSEN
  Kyrkpressen on Suomessa ilmestyvä ruotsinkielinen, kirkollinen lehti. Ruotsinkieliset seurakunnat tilaavat lehden jäsenilleen. Lehden levikki on 80 000 kappaletta ja sitä julkaisee Församlingsförbundetin omistama Fontana Media.

  kulmaelementti