• fi
 • en
 • sv
 • Uutta laatuasiantuntemusta Botnia Printiin

  Tero Suvanto on nimitetty lehtitehtaan myyntiteamiin avainasiakaspäälliköksi 1.6.2018 alkaen.

  Tero on pitkään toiminut sanomalehtialalla Alma Median palveluksessa Alma Manun painossa erilaisissa tehtävissä. Hän aloitti vuonna 1988 postittajana ja painajana, ja siirtyi 1994 työskentelemään painon prepress-ympäristöön. Asiantuntijatehtävissä Tero aloitti 2005 ja Alma Manun Tulostuspalvelun vetäjänä 2010.

  – Botnia Printin kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo jonkin aikaa ja sen myötä heräsi tunne siitä, että haluan olla mukana kehittämässä Suomen parasta sanomalehtilaatua ja olla osa Botnia Printin työyhteisöä. Botnia Print tarjoaa uusia mielenkiintoisia haasteita erilaisen painotekniikan vuoksi ja se innoittaa kehittämään itseään ja luomaan laatutietoisempaa työnkulkua, toteaa Tero.

  Teron rooli tulee olemaan merkittävä asiakkaiden painoaineistoihin ja painotuotteiden laadun kehittämiseen liittyvien projektien parissa. Myös myynnin ja asiakaspalvelun tehtävät ovat osa toimenkuvaa. Teron esimies on lehtipaino- ja jakeluliiketoiminnan johtaja, Hannu Salmi.

  – Terolla on kolmenkymmenen vuoden kokemus eri tehtävissä Alma Manun lehtipainossa Tampereella. On mahtavaa saada näin kovan luokan ammattilainen vahvistamaan meidän joukkuettamme. Hänellä on erittäin vankka osaaminen Pre-Press puolelta ja tulee varmasti jatkossa myös olemaan tärkeä lenkki lehtipainon digipalveluiden kehittämisessä, kertoo Hannu.

  Tero toimii lähellä asiakkaita tukemassa hyvän sanomalehtilaadun tuottamista, joka edesauttaa tavoittamaan parhaan mahdollisen painolaadun. Teron toimipaikka sijaitsee Tampereella ja hänet tavoittaa numerosta 044 574 6203 tai sähköpostista tero.suvanto@botniaprint.fi.

  kulmaelementti