• fi
 • en
 • sv
 • Itämeri tarvitsee lahjoja, minä en

  Olemme mukana Itämeren pelastusjoukoissa ja tuemme tänä vuonna joululahjoituksellamme John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita ja Itämeren perinnön suojelutoimia.

  🦠 Rehevöityminen on Itämeren suurimpia uhkia. Sen näkyvimpiä merkkejä ovat sinileväkukinnat, veden sameneminen, rantojen limoittuminen sekä pohja-alueiden hapettomuus. Samalla uhkana on, että Itämeren arvokas kulttuuriperintö katoaa.

  🌊 John Nurmisen Säätiö torjuu näitä ongelmia Puhdas Itämeri -hankkeillaan. Hankkeissa keskitytään konkreettisilla toimilla rehevöitymisen juurisyiden korjaamiseen ja fosforikuorman vähentämiseen. Säätiön merihistoriaan painottuva kulttuuritoiminta on keskittynyt merenkulun, löytöretkeilyn ja kartografian historiaan.

  Haastamme muitakin osallistumaan joulukeräykseen! Anna konkreettinen ja merkityksellisen joululahja lahjoittamalla Itämeren tulevaisuudelle, John Nurmisen Säätiö mahdollistaa sillä Itämeren ja sen perinnön säilymisen tuleville sukupolville. Lahjoitus Itämerelle: www.johnnurmisensaatio.fi/joulu/

  Oman lahjoituksenmme myötä toivotamme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää joulua!

  kulmaelementti