• fi
 • en
 • sv
 • Suomenmaa

  Suomenmaa on ajankohtainen, laadukas ja asiakaskeskeinen aikakauslehti, joka seuraa aktiivisesti maailman tapahtumia, päivittäin.

  Suomenmaa tarjoaa sekä digi- että paperilehti version tilattavaksesi. Ja kaiken tämän painaa, huolellisesti, Botnia Print.

  Miten Suomenmaa päätyi Botnia Printin asiakkaaksi?

  Markkinoilla kun on muitakin vaihtoehtoja ja painoala on tiukasti kilpailtu Suomessa. Suomenmaan päätoimittaja Juha Määttä valaisee tilannetta mielellään:

  ”Aiemmin kuuluimme Joutsen Mediaan, jossa oli useampia lehtiä. Jossakin vaiheessa Joutsen Medialla oli oma paino ja tarvittiin sitten välillä erinäisistä syistä muita painotaloja korjaamaan häiriötilanteita. Siinä yhteydessä on käytetty Botnia Printin palveluita.”

  Lopulta Joutsen Media lopetti oman lehtipainonsa toiminnan, jonka yhteydessä järjestettiin kilpailutus painotalojen välillä. Konsernin myynnin yhteydessä Suomenmaa jäi omaksi yhtiökseen ja jatkoi mielellään yhteistyötä Botnia Printin kanssa.

  Näin Botnia Print ja Suomenmaa laittoivat hynttyyt yhteen.

  Miksi Botnia Print?

  Mitkä konkreettiset tekijät vaikuttivat alun perin Botnia Printin valinnan taustalla?

  Käytännönjärjestelyt ovat toimineet alusta asti äärimmäisen hyvin. Suomenmaalla monet toimijat ovat yhteydessä Botnia Printiin ja mm. kuvista vastaavat graafikot ovat käyneet koulutuksessakin Botnia Printillä ja olleet tyytyväisiä yhteistyön sujuvuuteen ja asioiden hoitamisen nopeuteen.

  ”Meidän kannaltamme ehdoton juttu oli se, että Botnia Printillä on vedetön paino, missä painojälki on äärimmäisen hyvä ja kuvat tulivat tarkkana, eli laatu oli keskeinen tekijä. Kokonaisuutena koko Botnia Printin paketti oli hyvä, mutta laatu oli ihan keskeisessä roolissa.”

  Juha Määttä, Suomenmaa

  Tavoitteena yhteistyölle oli saada normaali päiväjärjestys rullaamaan ja aikataulut toimimaan kivuttomasti.

  Matalahierarkinen toiminta, mahdollisten ongelmatilanteiden hoitaminen sekä kysymyksiin lyhyellä aikajänteellä vastaaminen ovat olleet positiivisia tekijöitä hedelmällisessä yhteistyössä.

  Mutkatonta ja laadukasta yhteistyötä

  Hyvin toimiva yhteistyö näkyy Suomenmaan Juha Määtän mukaan myös lopputuotteen käyttäjillä eli lehden tilaajilla. Painolaadusta ei ole tullut moitteita.

  Muille yrityksille, jotka harkitsevat mahdollisesti Botnia Printin palveluita, Juha Määttä lähettää positiivisia terveisiä:

  ”Yhteistyö toimii hyvin – sitä saa mitä tilaa ja toiminta sujuu joustavasti. Asioihin vastataan ja otetaan kantaa lyhyellä aikajänteellä. Sellaisen kanssa on helppo toimia. Suosittelen!

  Myös Botnia Printillä on oltu tyytyväisiä asiakassuhteeseen Suomenmaan kanssa. Korkean laatutason ylläpitäminen on asiakassuhteen kannalta viisasta ja siihen panostetaankin Botnia Printillä erityisen paljon. Laadukkuus näkyy kaikessa toiminnassa: Botnia Print on ekologinen ja ympäristöystävällinen painotalo.

  ”Suomenmaa on juuri sen tyyppinen asiakas, mitä me haluammekin – laatutietoinen ja haluaa tarjota laadukkaita painotuotteita. Tämä sopii meidän arvoihimme hyvin ja on juuri sitä, mitä mekin haluamme.”

  Hannu Salmi, Botnia Print
  kulmaelementti