• fi
 • en
 • sv
 • Matkalle Sallaan ry

  Matkalle Sallaan ry on Lapissa sijaitsevan Sallan kunnan markkinointiyhdistys ja yhteistyöelin, johon kuuluu tällä hetkellä yli 40 yritystä. Isoin näistä on luonnollisesti Sallan kunta.

  Matkalle Sallaan ry tekee Sallan kunnan kanssa yhteismarkkinointia matkailun puolelta ja samalla he hoitavat Sallan kunnan markkinointia ja näkyvyyttä.

  Jäseninä on matkailuyritysten lisäksi päivittäistavarakauppoja sekä erikoisliikkeitä, kuten urheiluliikkeitä ja rautakauppoja. Kaikkia, jotka hyötyvät matkailusta, tavalla tai toisella.

  Kuinka Matkalle Sallaan löysi tiensä Botnia Printin painotalon luokse?

  Ennen Matkalle Sallaan ry hyödynsi lähialueensa painotaloja, mutta ekologisuuden nostaessa päätään heidän arvoissaan, he kyselivät ympäristöystävällisempien toimijoiden tarjouksia kauempaakin, kilpailuttaen useita painotaloja. Tätä muistelee lämmöllä Matkalle Sallaan ry:n markkinointihenkilö, Heli Karjalainen:

  ”Yksi kilpailutetuista painotaloista oli Joutsen Media. He vinkkasivat Botnia Printistä, joka on ollut heille todella laadukas ja toimiva yhteistyökumppani. Botnia Print olisi kuulema meillekin juuri sopiva. Kävin katsomassa yrityksen nettisivuja ja hihkuin riemusta, kun siellä luki Suomen ekologisin painotalo! Se oli oikea löytö!”

  Tie Botnia Printin painotaloon

  Tarjouspyyntöön reagoitiin Botnia Printillä nopeasti ja asiakkaalle soitettiin perään. Matkalle Sallaan ry:n päässä ilahduttiin, kun Botnia Print lähetti mallikappaleita siitä, millaista paperia ja painoa heillä on tarjota. Saatu tarjous oli hinnankin puolesta erittäin sopiva.

  ”He reagoivat aina todella nopeasti, riippumatta siitä, mistä milloinkin otettiin yhteyttä. Lisäksi lehden laatu on erittäin hyvä! Värit säilyvät, eivätkä sotke, kuten usein sanomalehdillä on tapana. Asiakaspalvelu on myös erittäin hyvää.”

  Heli karjalainen, Matkalle Sallaan ry

  Nopeaa toimintaa vaativa aikataulu ei aiheuttanut Botnia Printille ongelmia, vaan lehdet toimitettiin sovitusti aikataulussa. Seuraavan painotarpeen tullessa, Matkalle Sallaan ry ei edes harkinnut muiden toimijoiden kilpailutusta, erittäin hyvin toimineen yhteistyön jättäessä heihin pysyvän jälkensä.

  Molemminpuolinen tyytyväisyys hedelmällisen yhteistyön tukipilarina

  Botnia Printin päässä yhteistyöstä vastaa Peter Marjakangas, joka pukee yhteistyön seuraaviin sanoihin:

  ”Matkalle Sallaan ry kuuluu meille tärkeisiin asiakkaisiin, vaikka lehti ilmestyykin vain harvoin – tuotteen pitää olla sitäkin laadukkaampi. Me olemme erikoistuneet miljoonapainoksia pienempiin painosmääriin ja niissä meidän vahvuutemme tulevatkin parhaiten esiin.”

  Yhteistyö on ollut hyödyllinen ja arvokas myös Matkalle Sallaan ry:lle:

  ”Botnia Print säästää meiltä paljon aikaa, sillä toiminta on nopeaa ja laadukasta, jonka ansiosta ei tarvitse reklamoida eikä selvitellä asioita. Mitä vähemmän aikaa pitää yhteen asiaan käyttää, sen parempi!” – Heli karjalainen, Matkalle Sallaan ry

  Ekologisuus valttikorttina

  Matkalle Sallaan ry kokee, että Botnia Printin profiloituessa Suomen ekologisimmaksi painotaloksi, he samalla tukivat Matkalle Sallaan ry:n brändikuvaa ympäristöystävällisenä toimijana. Tämän allekirjoittaa myös Botnia print:

  ”Ympäristöystävällisyys, painolaatu ja tekemisen laatu. Yritämme olla ketteriä, jotta asiakkaalle kaikki toimiminen meidän kanssamme olisi mahdollisimman helppoa. Meidän kanssamme tekeminen vapauttaa aikaa muuhun kuin tulipalojen sammuttamiseen.”

  Matkalle Sallaan ry:n Heli Karjalainen suosittelee lämpimästi muillekin Botnia Printiä:

  ”Sehän on kaikkien etu, mitä useampi valitsee ekologisen vaihtoehdon!”

  kulmaelementti